ΕπικοινωνίαΠαρακαλώ καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα για ραντεβού:


T: 22410 0 3215

K: 6945- 932345

Διεύθυνση επικοινωνίας:

Γ. Σεφέρη 78-80

Εμπορικό κέντρο ΜΗ.ΔΙΑ.

85100, Ρόδος


τηλ.    22410 0 3215
κιν.     6945 932345


e-mail:             dieta.rhodes@gmail.com

facebook: Διαιτα Άσκηση Υγεία (Dieta Askisi Ygeia)

https://www.facebook.com/dieta.rhodes


Τι θα πρέπει να ξέρετε πρίν επισκεφθείτε το Διαιτολόγο – Διατροφολόγο σας


Πριν προσέλθετε στο Διαιτολόγο σας, θα πρέπει να το έχετε αποφασίσει εσείς ο ίδιος/α για την έναρξη τη προσπάθεια σας και όχι να είναι απόφαση κάποιου άλλου που να αφορά εσάς.
Η πρώτη συνεδρία με το/τη Διαιτολόγο σας, είναι και ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία της έναρξης της προσπάθειας σας. Μέσα από την πρώτη συνεδρία ο/η διαιτολόγος σας θα αντλήσει όλες τις πληροφορίες από εσάς προκειμένου να συντάξει ένα Πρόγραμμα Διατροφής το οποίο να είναι προσαρμοσμένο πάνω σε εσάς και το οποίο βασικό γνώμονα έχει μέσα από την μεταβολή του βάρους σας, να επιτύχουμε και άριστη σωματική υγεία.
Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας, ένα γενικό έλεγχο εργαστηριακών εξετάσεων (αιματολογικές – βιοχημικές) και σε περίπτωση κάποιου παθολογικού προβλήματος και κάθε σύσταση του θεράποντος ιατρού σας, προκειμένου να επιληφθεί διατροφικά ο/η διαιτολόγος της παθήσεως σας.
Ερευνητικά έχει βρεθεί ότι πολλές παθήσεις, όπως σακχαρώδης διαβήτης, υπέρταση, νεφρικές βλάβες, υπελιπιδαιμίες, υπερτριγλυκεριδαιμίες, γαστρεντερικές παθήσεις έχουν άμεση σχέση με την διατροφή του ανθρώπου, επομένως η σύνταξη του διαιτολογίου από τον/την διαιτολόγο σας, θα πρέπει να γίνει με βάση την οποιαδήποτε παθολογική κατάσταση σας ώστε να επιτευχθεί και το θεμιτό αποτέλεσμα διασφαλίζοντας την υγεία σας και με σκοπό την ακόμη καλύτερη λειτουργία του οργανισμού σας.


Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι η αποτύπωση του Σωματικού σας Λίπους, γιατί σκοπός δεν είναι η απώλεια του σωματικού βάρους, αλλά η απώλεια του σωματικού λίπους. Αυτό επιτυγχάνεται με την λιπομέτρηση.


Για να πραγματοποιηθεί η λιπομέτρηση θα πρέπει να γνωρίζεται ότι αυτή γίνεται τουλάχιστον τρεις ώρες μετά το τελευταίο γεύμα.

Δεν πρέπει να πίνετε μεγάλες ποσότητες νερού πρίν την λιπομέτρηση

Μη πίνετε καφέ για τέσσερις (3-4) ώρες πρίν τη λιπομέτρηση.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε άσκηση γυμναστικής, τουλάχιστον 12 ώρες πρίν την λιπομέτρηση. Η γυμναστική μεταβάλει τη περιεκτικότητα του σώματος σε νερό.

Οπωσδήποτε πρέπει να ζυγιστείτε ακριβώς πρίν την λιπομέτρηση. Οι επιστημονικές φόρμουλες που χρησιμοποιούνται για να μετρηθούν ποσοστά λίπους και μυϊκού ιστού, εξαρτώνται από μία ακριβή κλίμακα βάρους. Ακόμα και αν μετρήσετε και λάβετε υπ’ όψιν σας το βάρος που είχατε την προηγούμενη της εξέτασης, δεν είναι αρκετά ικανοποιητικό για να έχουμε ισχύον αποτέλεσμα.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.
Δημοφιλείς αναρτήσεις