Το ετοιμάζεις το βράδυ, το τρως το πρωί! - Με γιαούρτι και πεπόνι

Ένα εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και θρεπτικό πρωινό.
Το φτιάχνουμε το βράδυ και το διατηρούμε στο ψυγείο για να μας περιμένει έτοιμο το πρωί να το καταναλώσουμε ή να το πάρουμε μαζί στη δουλειά.
Ατέλειωτοι συνδυασμοί!

Βάζουμε μισό ποτήρι γάλα (μπορεί να είναι από 0% έως και πλήρες ανάλογα για ποιον φτιάχνουμε το πρωινό).
Παίρνουμε ένα βάζο από αυτά που χωράνε 1 κιλό μέλι, με καπάκι.
Βάζουμε μισό ποτήρι γάλα (μπορεί να είναι από 0% έως και πλήρες ανάλογα για ποιον φτιάχνουμε το πρωινό).














Στη συνέχεια προσθέτουμε τρεις (3) κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης.


Πάνω από τη βρώμη βάζουμε 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι 0% ή 2% ή πλήρες.
Πάνω από το γιαούρτι μπορούμε να βάλουμε λίγο μέλι και μετά τα φρούτα (στη συγκεκριμένη περίπτωση - το πεπόνι) ή μπορούμε να παραλείψουμε τελείως το μέλι. Ειδικά αν τα φρούτα μας είναι ήδη πολύ γλυκά.


Κλείνουμε το καπάκι και το αφήνουμε στο ψυγείο. Το πρωί με ένα μακρύ κουτάλι ανακατεύουμε και το καταναλώνουμε άμεσα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις