Φιλέτο σολομού σε λαδόκολα



Μια συνταγή που μπορεί να γίνει για κάθε ψάρι! Είναι εύκολη, γρήγορη και πολύ υγιεινή!

Υλικά2 φιλέτα σολομού
2-3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
Χυμός και ξύσμα 1 λεμονιού
½ ματσάκι ψιλοκομμένο άνηθο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Λαχανικά της αρεσκείας σας για να συνοδεύσετε το πιάτο.
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά και βάλτε μέσα τα φιλέτα του σολομού να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα στο ψυγείο.

Τοποθετήστε τα φιλέτα μαζί με τη μαρινάδα (όση ποσότητα θέλετε) σε μεγάλα κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος (λαδόκολλα) και τυλίξτε τα. Μπορείτε να βάλετε μέσα και τα λαχανικά που επιλέξατε. Απ'έξω τυλίξτε τα και με αλουμινόχαρτο. 

 Βάλτε τα 2 κομμάτια σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά, στη συνέχεια ανοίξτε ώστε να μπορούν να ξεροψηθούν για λίγο από πάνω και αφήστε για άλλα 5-10 λεπτά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις