Ανοιξιάτικο τουρλού


Υλικά για 4 άτομα:
2 χούφτες μπιζέλια
2 μέτριες πατάτες
1 ματσάκι τσουκνίδες
2-3 καροτάκια
1 ματσάκι βλαστάρια βρούβας
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι φύλλα δυόσμου
1 χούφτα κουκιά
4κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Καθαρίζουμε και πλένουμε όλα τα λαχανικά.
Κόβουμε σε μέτρια, περίπου ίσα κομμάτια.
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια με λίγο απο το λάδι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, και αφήνουμε να αχνιστούν.

Μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν με τα υγρά τους σε χαμηλή φωτιά.
Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο επιπλεον νερό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις