Ομελέτα με μανιτάρια και σπανάκι






ΥΛΙΚΆ:
2 αυγά μέτρια
3-4 μανιτάρια φρέσκα σε φέτες ή κονσέρβα
3-4 φύλλα σπανάκι
αλάτι, πιπέρι
2κ.σ. γάλα φρέσκο

Παίρνουμε ένα τηγανάκι και το αλείφουμε ελαφρώς με λάδι. Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να βγάλουν το ζουμί τους.

Εν τω μεταξύ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και αλάτι, πιπέρι.

Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών πάνω από τα λαχανικά , προσθέτουμε το σπανάκι και αφήνουμε να ψηθεί από τη μία πλευρά.
Γυρίζουμε και από την άλλη.


Η συνταγή προσφέρει  13-15 γρ πρωτεΐνες , αντοξειδωτικά, σίδηρο, ασβέστιο, βιταμίνη Α, φυτικές ίνες, και πολλά ακόμα θρεπτικά συστατικά.
Είναι χαμηλή σε λιπαρά και πολύ χορταστική.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις