Το σουβλάκι της νηστείας (μέρος 2ο)



ΥΛΙΚΑ:
μανιτάρια λευκά ολόκληρα
πιπεριές πολύχρωμες
κολοκυθάκια
ντοματάκια cherry
2-3κ.σ. ελαιόλαδο
μυρωδικά
αλάτι, πιπέρι
Κατεψυγμένες πίτες για σουβλάκι





Πλένουμε τα λαχανικά μας.

Κρατάμε τα μανιτάρια ολόκληρα ή τα κόβουμε στη μέση αν είναι πολύ μεγάλα.
Κόβουμε σε χοντρές ροδέλες το κολοκυθάκι, σε τετράγωνά κομμάτια τις πιπεριές και βάζουμε ολόκληρα τα ντοματάκια.
Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με το λάδι και το αλατοπίπερο.

Αφήνουμε να μαριναριστούν 1-2 ώρες.

Τα περνάμε στα καλαμάκια και ψήνουμε σε προθερμανσμένο φούρνο για 15 -20 λεπτά.

Μπορούμε να τα φάμε σκέτα ή να τα βάλουμε σε πίτα και να προσθέσουμε σος από γιαούρτι ή τζατζίκι.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις