Υγιεινές κρέπες για όλες τις ηλικίες!




Υλικά:
2 αυγά
1/2 γιαούρτι
1/2 ποτ. γάλα ή 1/2 ποτ χυμό πορτοκάλι
3κ.σ. νιφάδες βρώμης
αλέυρι όσο πάρει για να γίνει πηχτός χυλός (ολικής ή λευκό ή ανάμεικτο)

Χτυπάμε τα υλικά με το σύρμα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Πρέπει να είναι ένας χυλός πηχτός και να απλώνεται εύκολα στο τηγάνι.

Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το αλείφουμε με ένα πινελάκι με λάδι.

Το αφήνουμε να κάψει καλά και βάζουμε την πρώτη δόση χυλού. Το κουνάμε γρήγορα για να απλωθεί ο χυλός παντού.

Μόλις αρχίσει να βγάζει φουσκάλες, γυρίζουμε την κρέπα και απο την άλλη πλευρά.

Κάνουμε το ίδιο και με τον υπόλοιπο χυλό.



Μπορούμε να σερβίρουμε τις κρέπες με τυρί και λαχανικά ή με φρούτα ή και με μέλι σαν γλυκισμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις