Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα - ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ

7/4/2012 – 30/6/2012


ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: 30/3/2012


ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Επαναλαμβάνεται για τρίτη φορά η επιτυχημένη εκπαιδευτική μας σειρά μέσω email. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα λαμβάνουν ανά εβδομάδα (κάθε Σάββατο) επί 12 εβδομάδες ως συνημμένο αρχείο Microsoft Wordένα μάθημα και ένα φύλλο με ερωτήσεις επί του μαθήματος, το οποίο θα πρέπει να επιστρέφουν συμπληρωμένο. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να υποβάλουν και τις ερωτήσεις που έχουν, οι οποίες μαζί με τις απαντήσεις κοινοποιούνται σε όλους τους συμμετέχοντες. Έτσι δημιουργείται μια εικονική αίθουσα διδασκαλίας (virtual classroom), χωρίς όμως τον περιορισμό της αυτοπρόσωπης παρουσίας σε καθορισμένο τόπο ή χρόνο για τους εκπαιδευόμενους, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν άσχετα με τον τόπο μόνιμης διαμονής τους στην Ελλάδα ή όπου αλλού στον κόσμο.

ΓΛΩΣΣΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: Τα μαθήματα γίνονται στην Ελληνική γλώσσα και αποτελούν απλή αλλά ακριβή και επιστημονικά τεκμηριωμένη σύνοψη συγκεκριμένων θεμάτων μεταβολισμού και διατροφής των φυσιολογικών ατόμων.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν ως «σύμβουλοι διατροφής». Επί πλέον ενδιαφέρει γιατρούς, διαιτολόγους, γυμναστές, αισθητικούς και γενικά όλους τους επιστήμονες υγείας. Τέλος μπορεί να το παρακολουθήσει και οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο μορφωμένο άτομο ανεξάρτητα από ηλικία και επαγγελματική ενασχόληση.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Τα θέματα των μαθημάτων διαπραγματεύονται οι:

(1) ΓΑΛΑΝΑΚΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ. Διαιτολόγος-διατροφολόγος. Χημικός. Πτυχ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

(2) ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α. ΔΑΝΑΗ. Νοσοκομειακός ιατρός τουNHS (Η.Β.). Πτυχ. Πανεπιστημίου Αθηνών. MSc London School of Hygiene & Tropical Medicine.

(3) ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ. ΛΗΔΑ. Διαιτολόγος-διατροφολόγος. Διδάκτωρ του University of Newcastle (Η.Β.).

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλεί δωρεάν με την ολοκλήρωση του προγράμματος ένα βιβλίο και ένα CD με τα μαθήματα, τα απαντημένα φύλλα ερωτήσεων και σχολιασμένη βιβλιογραφία. Το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων δημοσιεύεται παρακάτω.

Σε όσους παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα και απαντήσουν σε τουλάχιστον 10 από τα 12 απλά τεστ πολλαπλών απαντήσεων θα απονεμηθούν πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η ΠΕΕΥ είναι μη κερδοσκοπικό επιστημονικό σωματείο και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα αποσκοπούν στην επιμόρφωση των μελών της και του κοινού που ενδιαφέρεται για απόκτηση έγκυρης γνώσης σε θέματα υγείας. Το δικαίωμα συμμετοχής απλώς καλύπτει το ελάχιστο κόστος, δεδομένου ότι για λόγους αρχής δεν υπάρχουν χορηγοί.

Για τα μη μέλη της ΠΕΕΥ το κόστος του παρόντος προγράμματος είναι 300 ευρώ, τα οποία μπορούν να καταβληθούν σε 3 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. (Οι 3 δόσεις ισχύουν και για τις εγγραφές με μειωμένη συμμετοχή). Η 1η δόση πρέπει να καταβληθεί πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Αναλυτικά το δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα καθορίζεται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:


Εγγραφές με ημερομηνία μέχρι και 30/3/2012

255 ευρώ


Εγγραφές μετά την 31/3/2012

300 »


Μέλη της Π.Ε.Ε.Υ. (μέχρι και 30/3/2012)

225 »


Μέλη της Π.Ε.Ε.Υ. (μετά την 31/3/2012)

270 »Οι συνδρομές στην Ένωση καταβάλλονται σε εισπράκτορα ή κατατίθενται στο όνομα του προέδρου και νομίμου εκπροσώπου της Ένωσης Αντωνίου Παπακωνσταντίνου στο λογαριασμό της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ATEbank) 030-05-006322-11. Η απόδειξη κατάθεσης αποστέλλεται στην ΠΕΕΥ μαζί με την αίτηση εγγραφής στο πρόγραμμα. Εναλλακτικά μπορεί να σταλεί ταχυδρομική ή προσωπική επιταγή στη διεύθυνση της Π.Ε.Ε.Υ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Γίνονται δεκτές μόνο έγγραφα (Ταχυδρομικά, με Fax ή E-mail).

Το έντυπο της αίτησης μπορείτε να το βρείτε εδώ:  http://www.asda.gr/peey/g5.HTM


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Ι. Χρυσοστόμου 83, Πετρούπολη (Αθήνα) Τ.Κ.: 13121

Τηλ.: 210 5018 913 - Fax: 210 5029 433

E-mail: peey@in.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις