Σορμπέ με μήλο και σταφίδες - 80 θερμίδες /μερίδα


Υλικά:
600γρ χυμός μήλου
25γρ φρουκτόζη
50γρ σταφίδες
2 ασπράδια αυγού



Παρασκευή:
Ανακατεύουμε το χυμό μήλου με τη φρουκτόζη και προσθέτουμε τα ασπράδια χτυπημένα σε μαρέγκα. Προσθέτουμε τις σταφίδες. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος και το βάζουμε στην κατάψυξη. Σε μισή ώρα περίπου βγάζουμε το σορμπέ απο την κατάψυξη και το ανακατεύουμε με το σύρμα. Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε άλλες 5 φορές κάθε μισή ώρα για να γίνει το παγωτό πιο αφράτο.

5 μερίδες: 80 θερμίδες ανα μερίδα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις