Κρέμα πορτοκάλι - 110 θερμίδες/μερίδα


Υλικά:
1 κιλό χυμό απο φρέσκα πορτοκάλια
50γρ ζάχαρη καστανή
70γρ κορν φλαουερ



Παρασκευή:
Αδειάζουμε σε μια κατσαρόλα 750γρ απο το χυμό των πορτοκαλιών μαζί με τη ζάχαρη και το βάζουμε στη φωτιά. Στον υπόλοιπο χυμό ρίχνουμε το κορν φλαουερ και ανακατεύουμε καλά. Όταν ο χυμός ζεσταθεί καλά (όχι να βράσει) ρίχνουμε το χυμό με το διαλυμένο κορν φλαουερ και ανακατεύουμε συνεχώς. Όταν η κρέμα δέσει και αρχίσει να κοχλάζει, κατεβάζουμε απο τη φωτιά. Βάζουμε σε ατομικά μπωλάκια, αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε προαιρετικά με κανέλα.

8 μερίδες: 110 θερμίδες ανα μερίδα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις