Ροφός με σάλτσα ντομάτας





Υλικά για 4 άτομα:
4 φιλέτα ροφού (155γρ το καθένα)
1/2 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 ντομάτες σε κυβους
5 ελιές πράσινες σε ροδέλες
1 κ.σ. κάπαρη
1 πιπεριά καυτερή χωρίς τα σπόρια
2κ.σ. χυμό λαιμ



Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε το 1κ.σ. ελαιολαδο και ροδιζετε το ψαρι, αφου το αλατοπιπερωσετε.
Χαμηλωνετε τη φωτια, αφαιρειτε το ψαρι απο το τηγανι, και βαζετε μεσα τα κρεμμυδια, σκορδα και ντοματες, ελιες, καπαρη κτλ.
Αφου μαλακωσουν λιγο, ξαναβαζετε το ψαρι , σκεπαζετε και μαγειρευετε για 10 λεπτα περιπου μεχρι να ψηθει ομοιομορφα.
Πριν σερβιρετε ραντιστε με το χυμο λαιμ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις